Keukeninspiratie

Of je nu voor een landelijke of moderne keuken kiest, een designkeuken of een industriële keuken: met oog voor detail, schoonheid en kwaliteit realiseren wij een keuken met een bijzondere uitstraling. Een keuken die jou gegoten zit: innovatief en verfijnd. Onze passende ontwerpen zorgen ervoor dat je je thuis voelt in een keuken die jarenlang meegaat.

Oudman Keukens komt graag bij je thuis om alles na te meten en de technische details op te nemen. Wij bekijken met een vakkundige blik hoe de keukenruimte optimaal ingericht kan worden. Samen komen we tot een prachtig resultaat. Kom langs in onze showroom in Assen of klik op een van onderstaande keukenstijlen voor meer inspiratie.

De moderne keuken is eigentijds, functioneel, comfortabel en heeft de nieuwste apparatuur. Deze keuken is vaak uitgevoerd in wit, hout, antracietgrijs en zwart, fraai afgewisseld met kleurrijke accenten.

Een keuken met karakter: dat is de industriële keuken. Met stoere materialen als staal en beton, hout en leer. Strak en zakelijk, maar toch ook huiselijk en warm.

Een strakke belijning, een symmetrische toepassing, een verfijnde vormgeving en duurzame materialen passen bij onze designkeukens: exclusief en… gewoon mooi!

Voorzien van de modernste snufjes en soms nostalgische details heeft een landelijke keuken alles in huis voor comfort en gemak. Rustiek en authentiek, maar zeker ook modern.

Bezoek onze showroom

In onze inspirerende showroom aan de Balkengracht 12 in Assen hebben wij prachtige keukens in diverse opstellingen staan. Om jouw keuken van de beste keukenapparatuur te voorzien, beschikt Oudman Keukens over een breed assortiment aan luxe apparatuur van verschillende merken. Onze showroom weerspiegelt de kwaliteit die wij bieden. We zijn goed bereikbaar, direct aan de A28, en er is gelegenheid tot gratis parkeren. Welkom!

Inspiratieboek

Laat je inspireren! Kijk rustig rond op onze website en bezoek onze showroom. Wij bieden je graag een Inspiratieboek aan. Je leest daarin wie we zijn, welke waarden hoog in ons vaandel staan en welke service en kwaliteit we bieden. Geniet van prachtige foto’s van onze keukens in diverse stijlen. Haal het Inspiratieboek vrijblijvend op in onze showroom aan de Balkengracht in Assen.