Binnenkijken bij

Herwin en Nienke

De kwaliteit van de woonkeuken is uitstekend

Herwin en Nienke. ‘We hebben een moderne, functionele woonkeuken gekocht bij Oudman Keukens in Assen. We zijn er heel blij mee’, vertelt Nienke Kompagnie. Samen met haar man Herwin en hun twee zoons geniet ze dagelijks van deze prachtige leefruimte.

Herwin en Nienke zijn zeer tevreden over Oudman Keukens. ‘Het hele proces van advies tot oplevering is prima gegaan. De kwaliteit van de keuken is uitstekend. De service laat niets te wensen over. Oudman heeft ook in een later stadium alle punten op de i gezet zodat onze keuken er piekfijn uitziet’, aldus Nienke.

Hout en industrieel
Nienke is interieurontwerpster en wist al in een vroeg stadium wat ze, samen met Herwin, wel of niet wilde. Het kookeiland heeft kasten met een bijzondere houtlook. Het rvs-keukenblad geeft een fraai industrieel accent. De witte kastenwand verleent een mooie glans aan de keuken. In een later stadium zijn in de groene nis ook witte kasten geplaatst. Daar ligt voornamelijk het speelgoed van de kinderen. De groene wand is een absolute blikvanger in de keuken. ‘De kleur loopt door naar de achterzijde van de wand de woonkamer in, en vormt zo een mooi verbindend element tussen de twee ruimtes’, vertelt Nienke.

Veilig koken met inductie
Zowel zij als Herwin houden niet van uitgebreid kokkerellen, maar proberen soms wel recepten uit. ‘We zijn meer van de makkelijke, gezonde hap. We hebben een druk leven en onze (kleine) kinderen zijn kieskeurig’, verklaart Nienke. Bij het koken maken Nienke en Herwin graag gebruik van de inductiekookplaat. ‘Dat kookt prettig, maar is ook nog eens veilig voor de kinderen’, voegt ze eraan toe. De kookplaat wordt namelijk alleen warm door de warmteterugkoppeling van de pan. Het systeem blijft daarbuiten relatief koel.

Koelkast met Biofresh
De combimagnetron wordt intensief gebruikt, net als het koffiezetapparaat. Nienke en Herwin drinken graag koffie en het speciale koffiezetapparaat voor diverse soorten koffie is dan ook een uitkomst. Net zoals de Biofresh-lades in de ruime koelkast. ‘Daar zijn we heel blij mee. Ik doe één keer in de week boodschappen en met deze speciale lades kunnen wij alle groenten en vlees lang bewaren.’

Heerlijke leefruimte
De keuken is meer dan een plaats om te kokkerellen. Het hele gezin eet hier dagelijks, woont en leeft rondom de eettafel. Het mooiste moment noemt Nienke de zondagmiddag. ‘Dan maken we verse soep, drinken een wijntje, eten een stokbrood. De kinderen doen met Herwin een spelletje aan tafel, heel gezellig. Ondertussen genieten we van een prachtig uitzicht op de tuin.’