Binnenkijken bij

Aukje

Sfeervolle zwarte keuken als meubelstuk midden in huis

Deze sfeervolle keuken in een zwarte houtlook is een pronkstuk in het appartement van Aukje. Geen ‘keuken-keuken’, maar een volwaardig onderdeel van het interieur met een warme uitstraling. In samenwerking met Oudman Keukens is daarbij optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte om zoveel mogelijk kastruimte te creëren.

Er valt volop licht binnen in het nieuwe appartement van Aukje. Een sfeervolle zwarte keuken staat dan ook prachtig in de ruimte. Het kookeiland is het meubel geworden waar de blik automatisch naartoe getrokken wordt, als een stijlvol designmeubel. Ze kookt er aan de BORA inductieplaat met kookveldafzuiging en ze spoelt er; verder oogt het eiland altijd opgeruimd dankzij het extra werkblad onder de trap. Daar heeft ze haar koffiehoekje en kan apparatuur uit het zicht staan.

Kasten onder trap
Onder de trap heeft Aukje alle benodigdheden die ze zich wensen kan: de conventionele oven en de oven met magnetronfunctie en daarnaast de grootst mogelijke koelkast (een vriezer staat in de bijkeuken). ‘Er zitten ook veel kastjes onder de trap. Daar heeft Oudman Keukens goed over meegedacht. Eén kast loopt helemaal door onder de trap en heeft daardoor veel opbergruimte. Ook is er een dubbele besteklade; heel functioneel allemaal.’

Dekton keukenblad
Over het juiste werkblad dacht Aukje goed na. Uiteindelijk viel de keuze op dit elegante Dekton-blad dat mooi aansluit bij het design en keihard is.

‘Mijn zus was eerder al bij Oudman Keukens geslaagd voor een keuken en ik wilde ook graag naar een specialist in de buurt. Ik werd er vanaf het begin heel fijn begeleid. Oudman kon goed laten zien wat er allemaal mogelijk was en dacht zo met me mee. Het is me erg goed bevallen!’