Binnenkijken bij

Sandra en Frans

‘Een grote pluim’ voor deze matzwarte keuken

Het is een heerlijke plek in hun nieuwe woning: deze matzwarte keuken, strak en heel ruimtelijk. Veel kastruimte, royaal gefaciliteerd qua apparatuur en dusdanig praktisch ingedeeld dat Sandra en Frans er alle ruimte hebben om langs elkaar te bewegen en naast elkaar te werken. Ze genieten er volop van.

Ze vonden hun matzwarte keuken bij Oudman Keukens. ‘We zaten bij onze financieel adviseur voor ons nieuwe huis en hij wees ons op Oudman’, vertellen ze. ‘Dat was wel grappig, want Ben Nijborg van Oudman is toevallig een oud-collega van Frans. Toen we bij hem aan tafel kwamen klikte het meteen. De keuze voor een zwarte keuken hadden we al gemaakt. Wij dachten zelf aan een kookeiland, maar Ben stelde een schiereiland voor. Dat was perfect. Dat maakt de indeling heel ruimtelijk.’

Twee ovens
Sandra en Frans zijn grote kookliefhebbers. Een goede kookplaat en twee ovens waren dan ook een must. Daarentegen konden ze uit de voeten met een relatief kleine koelkast, omdat ze twee aparte vriezers hebben staan in de garage. In de keuken combineerden ze de koelkast liever met een wijnklimaatkast, een mooi bourgondisch sfeerelement. De vaatwasser (net als de ovens van ATAG), de Quooker en alle opbergruimte in het kookeiland maken het gebruikscomfort compleet.

Strak keukendesign
Door te kiezen voor een werkblad in hetzelfde materiaal – Fenix – als de fronten is het strakke design van de keuken benadrukt. Mooi in zijn eenvoud. De verlichting van bovenaf geeft de kasten een gezellige, warme gloed mee.

Met plezier kijken Sandra en Frans terug op de samenwerking met Oudman Keukens. ‘Je weet dat er bij de montage van de keuken ergens iets kan ontbreken, want hij bestaat uit zó veel onderdelen. Maar álles was er in één keer, dus de installatie verliep heel vlot. Een dikke pluim voor Oudman!’