Binnenkijken bij

Daniëlle en Christiaan

Het ging ons vooral om comfort en functionaliteit

Nadat Daniëlle en Christiaan in 2018 het eerste deel hadden aangeschaft, wilden ze de keuken na de verbouwing graag uitbreiden. Uiteindelijk hebben ze er daarna voor gekozen om er een keuken in twee delen van te maken. Zodat ze er nog wat jaren mee verder kunnen.

In 2018 zijn Daniëlle en Christiaan op zoek gegaan naar een nieuwe keuken en zijn uiteindelijk terechtgekomen bij Oudman. Ze besloten in 2018 een keuken te kopen die na het realiseren van een uitbouw aan huis verder zou worden uitgebreid. Vooraf bespraken ze in detail hun wensen. Het gemaakte ontwerp door Danielle werd aangevuld en zorgvuldig uitgewerkt door Ben Nijborg.

Dubbele apparaten
Vanaf het moment dat Daniëlle en Christiaan het nieuwe gedeelte hebben aangeschaft hebben ze vrijwel alle apparaten dubbel. ‘Comfort en functionaliteit waren de belangrijkste aspecten bij de keuze voor de keuken, “je kunt sommige apparaten nooit genoeg hebben”, vertelt Daniëlle. Naast een wijnkoelkast kozen ze voor een extra Quooker, pyrolyse oven, koelkast en een vriezer.

Keramieken werkblad
De mat zwarte keuken is uiteindelijk gecombineerd met een bruin marmeren keramische aanrechtblad. “Ik vond het keramieken aanrechtblad een mooie natuursteenlook hebben, wat een warme sfeer geeft aan de keuken”, aldus Daniëlle. Omdat het keramische aanrechtblad op het kookeiland te druk zou ogen, hebben ze daar gekozen voor een mat zwart keramisch werkblad. Daniēlle en Christiaan zijn uiteindelijk erg blij met hun nieuwe keuken van Oudman Keukens. In de toekomst zouden ze graag nog een keer terugkomen.