Binnenkijken bij

Jeanette en John

Binnenkijken bij Jeanette en John: een praktische en moderne keuken in een oud huis van begin 1900

Jeanette en John verhuisden samen met hun twee kinderen van een nieuwbouwwoning naar een wat ouder huis van begin 1900. Vanwege de oude staat van het huis moest er veel verbouwd worden, inclusief de keuken. In deze binnenkijker vertelt Jeanette over de keuzes die ze hebben gemaakt rondom deze nieuwe keuken en hun ervaringen met Oudman Keukens.

Het proces rondom de nieuwe keuken

“De oorspronkelijke ruimte van de keuken was heel klein”, begint Jeanette te vertellen. “We hebben daarom een aanbouw in de oude stijl van de woning laten bouwen en daarin is de keuken geplaatst. Dat was echt wel een groot project waarbij we een keukenexpert zochten die ons hierbij goed kon ondersteunen. Via onze aannemer zijn we bij Oudman Keukens uitgekomen.”

Een klik met Bert van Oudman Keukens

Het stel is bij meerdere keukenzaken langs geweest om de geschikte zaak voor hun project te vinden. “We zijn bij Oudman Keukens blijven hangen omdat we het gevoel hadden dat ze goed naar onze wensen luisterden en echt meedachten met wat wij in gedachten hadden”, legt Jeanette uit. “Bij andere keukenzaken voelde het soms alsof ze hun mening aan ons wilden opdringen. Dat was hier echt totaal niet het geval.”

“Ben van Oudman Keukens liet ons heel erg vrij”, vervolgt Jeanette. “Hij ondersteunde onze ideeën juist met zijn kennis. Het voelde meteen goed toen we binnenstapten. Soms heb je dat!”

De wensen rondom de nieuwe moderne keuken

“Het is natuurlijk een oud huis”, begint Jeanette, “en wij wilden die oude stijl juist met moderne elementen combineren. We zijn met Ben door de hele showroom gelopen en toen hebben we van alles aangewezen wat wij mooi vinden. Daar heeft hij iets van samengesteld.”

“Het is een moderne keuken die erg praktisch is. We wilden eerst een kookeiland, maar we kwamen er snel achter dat een U-vorm met een schiereiland beter in de ruimte zou passen. Er is vergeleken met de vorige keuken heel veel ruimte. Je loopt elkaar niet in de weg. John en zijn broers koken vaak gezamenlijk en dat kan nu allemaal makkelijk!”

Een keuken om van te genieten

‘Waar word je blij van als je aan je keuken denkt?’ Op die vraag had Jeanette haar antwoord snel klaar: “Ik word van meerdere dingen blij”, lacht ze. “Ten eerste hebben we een hele fijne elektrische kookplaat en een stoomoven. John kookt bij ons altijd en ik kan heel erg genieten van het eten wat hij klaarmaakt. Daarnaast is het ook heel fijn dat onze afzuiging nu direct naar buiten gaat, waardoor we veel minder geurtjes in huis hebben. Tenslotte ziet de keuken er gewoon prachtig uit. We zijn heel blij met de service van Oudman Keukens. Ik kan niks bedenken wat niet goed is gegaan. Dat zegt wel genoeg!”